Wat zijn jouw taken als assistent projectleider?

- Je volgt onder begeleiding van onze zaakvoerder projecten op van offerte tot en met de oplevering, zowel op technisch, organisatorisch als financieel vlak.

- Je ontwerpt een volledige keuken en verfijnt de bijhorende offerte, gebruikmakend van de informatie die krijgt van onze klant.

- Als een project definitief wordt verkocht, ben jij verantwoordelijk voor de nodige opmetingen en de definitieve opmaak van het technisch plan.

- Je onderhoudt een netwerk binnen en buiten onze organisatie en houd je eigen kennis up-to-date.

- Je fungeert als intern en extern aanspreekpunt met betrekking tot de dossiers.

Ben jij de assistent projectleider die we zoeken? 

Je behaalde een bachelordiploma in een technische richting. Je wordt gedreven door een sterke interesse in keukenp/rojecten. Net als onze eigen medewerkers vind je dat de klant altijd voorop staat. Je vindt het belangrijk pas bij de klant te vertrekken bij geleverde topkwaliteit. Je houdt van voldoende variatie en uitdaging in je dagdagelijkse werk en bent verzot op techniek.

Wij bieden jou als assistent projectleider: 

Je komt terecht in een leuk team van collega’s die elk expert zijn in hun vakgebied. Om de sfeer te behouden organiseren we regelmatig leuke teamactiviteiten. Je krijgt de kans om verder te groeien in jouw job en jouw expertise. Daarnaast niet onbelangrijk krijg je een aantrekkelijk loon met diverse extralegale voordelen zoals een maaltijdcheques en een groepsverzekering. Naast je 20 wettelijke dagen vakantie nog 12 bijkomende inhaalrustdagen.

Interesse? 

Stuur je contactgegevens door naar dagmar.denaghel@lafosse.be of 0498/332694

FR