Jouw dag als technieker

Als technieker krijg je de kans om de mooiste keukenprojecten van België te realiseren. Je weet elke keer nauwgezet een ganse keuken in elkaar te puzzelen. Indien nodig plaats je ook enkele stukken. Je zorgt daarnaast ook voor de aansluiting van elektriciteit, gas, water- en luchtkanalisatie. Niet meteen de juiste aansluiting op de juiste plaats? Geen probleem voor jou, jouw motto is immers ‘elk probleem vormt een leuke uitdaging’. Je begeleidt je klant gedurende het ganse installatieproject. Je geeft hen steeds voldoende informatie over het gebruik én onderhoud van het materiaal. En je vertrekt pas als de installatie van topkwaliteit is. Samengevat in 2 woorden: variatie en verantwoordelijkheid!

En het zijn nèt deze taken die je een kick geven, elke dag opnieuw!

Wie zoeken we?

Wij zoeken vooral een gemotiveerde collega. Ofwel heb je schoolse kennis ofwel ben jij diegene die tijdens zijn/haar vrije tijd sleutelt aan elektriciteit of sanitair. Daarnaast hecht je veel belang aan een omgeving waar variatie, verantwoordelijkheid én een familiale aanpak troef zijn. Je ziet elke onvoorziene gebeurtenis als een uitdaging. Om de paar weken af en toe in het weekend eens ‘van wacht’ zijn, schrikt je niet af.

Wat bieden wij je?

Een aantrekkelijk loon met diverse extralegale voordelen zoals een bestelwagen met tankkaart, een onkostenvergoeding, maaltijdcheques, een GSM met bijhorend abonnement en een tablet. Je krijgt naast je 20 wettelijke dagen vakantie nog 12 bijkomende inhaalrustdagen. Je wordt omringd door een leuk team van collega’s, elk expert in hun vakgebied. We stimuleren persoonlijke groei door een aanbod van talrijke externe en interne opleidingen. Last but not least hebben we een team ‘sfeer’ die regelmatig leuke activiteiten organiseert zoals onze jaarlijkse dartswedstrijd, frietjes op vrijdag etc.

Interesse?
Stuur je contactgegevens door naar dagmar.denaghel@lafosse.be of 0498/332694

FR