Onze beloftes


1.     Onze offerte is jouw factuur

De prijs in de finale offerte is de prijs waar we ons aan houden. We doen een grondige analyse vooraf. Je kunt rekenen op objectief advies over materialen, design en technieken. Omdat we verschillende materialen en technieken kunnen aanleveren, zijn we niet bevooroordeeld of gebonden. Wat wel constant is, is de ongeëvenaarde kwaliteit van het aangeboden materiaal. Deze moet immers voldoen aan het strenge Lafosse keurmerk. Daarnaast kijken we ook naar de gebruikte stijl in het interieur, je wensen qua mogelijkheden en afwerking. We zoeken naar de beste oplossing op maat van jouw specifieke wensen en budget. 

2.     Jouw keuken is heilig

We streven altijd naar een relatie met wederzijds respect. We respecteren je keuken, je vloerbedekking en uw manier van werken. We richten geen ravage aan en laten geen puinhoop achter. We hebben een strikte gedragscode. 

3.     Ontzorgen is onze waarborg

Als vakmannen streven we naar een "zorgen-vrij" project in de ogen van de klant. Zowel voor, tijdens als nadien blijven we verantwoordelijk voor het geleverde werk. Jouw ontzorgen is immers ons streven.
We zorgen ervoor dat de keuken optimaal benut kan worden. Een correcte opstart en uitleg is daarbij essentieel.

Er worden duidelijke afspraken gemaakt rond de geleverde waarborgen en garanties. Communicatie is voor ons dan ook een essentieel element in een geslaagde samenwerking.
NL